Dodano: 2007-11-26 13:32
Dodano: 2008-10-28 14:23
:D witam wszystkich poszukuje fajne gotyckiej dziewczyny choc gotem nie jestem to cos z gota mam we mnie pozdro dla wszystkich
moja krew jest twa krwia
Dodano: 2008-10-28 14:55
| 1988lestat napisał(a): |
| :D witam wszystkich poszukuje fajne gotyckiej dziewczyny choc gotem nie jestem to cos z gota mam we mnie pozdro dla wszystkich |
Na Twoim miejscu wpierw przejrzałbym tudzież szczątkowo i na wyrywki przeczytał zawartość tego tematu, a dopiero potem zdecydował na jakikolwiek krok :wink:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2008-10-28 15:13
osobiscie jestem wolny, a czasami nawet i do wziecia.
Czasami warto uciec od zycia...
Dodano: 2008-10-29 22:22
No właśnie... o czym jest właściwie ten temat? xD no bo po pierwszych postach odbiega już od postów ze strony 7x xD wiec chętnie posłucham
Nauka uczyniła z nas Bogów, zanim jeszcze zasłużyliśmy na to by być Ludźmi...
Dodano: 2009-05-15 13:42
o randkach, Panie Stękaczu-Marudo
:)
może skorzystasz, bo pisałes ostatnio, że nadal nie masz Pani
:wink:
Dodano: 2009-05-15 14:00
Ja bym chętnie skorzystał :D :wink:

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2009-05-15 15:30
Przeczytałem pobieżnie ze 40 stron tego tematu i przyznam że dawno się tak nie uśmiałem. Niektóre teksty po prostu zabijają :twisted: :twisted:
forever alone immortal
Dodano: 2009-05-15 18:40
| Vika napisał(a): |
| Kluczowe pytanie: chcesz sie umówić na randkę czy nie?
8) |
pewnie ze tak! :D
Dodano: 2009-05-15 20:22
Vika ja też się piszę na randkę daj tylko znać, kiedy i gdzie :D :D :D

Dodano: 2009-05-16 08:25
To ja zakładam męski harem. Zawsze byłam wybredna i wymagająca. :twisted:
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2009-05-16 08:52
Wiem wiem dzizusu ,że ty to wszystko(je) pier....... :D :D :D hehehe

Dodano: 2009-05-16 13:14
:D :D :D
:wink:

Dodano: 2009-06-04 14:26
| Wampgirl napisał(a): |
| To ja zakładam męski harem. Zawsze byłam wybredna i wymagająca. :twisted: |
A utrzymasz go?
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2009-06-10 15:53
| amorphous napisał(a): |
| [quote:5a095631ee="Wampgirl"]To ja zakładam męski harem. Zawsze byłam wybredna i wymagająca. :twisted: |
A utrzymasz go?
[/quote:5a095631ee]
Kuba, dobre pytanie :lol:
a wybrednym i wymagającym można być i bez haremu
zresztą - po co się kimś dzielić (albo ktoś tobą) 8)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2009-06-10 16:23
| amorphous napisał(a): |
| [quote:a85cbaeb79="Wampgirl"]To ja zakładam męski harem. Zawsze byłam wybredna i wymagająca. :twisted: |
A utrzymasz go?
[/quote:a85cbaeb79]
Jak będą mieli jedna laskę na spółę to się prędzej czy później pozabijają. A Ona? Cóż, znowu zostanie sama :twisted:
| Kluczowe pytanie: chcesz sie umówić na randkę czy nie? |
Randki w ciemno to przereklamowana forma marnowania wolnego czasu :twisted:
forever alone immortal
Dodano: 2009-06-11 06:57
| rozbit napisał(a): |
| [quote:d04109fc1a="amorphous"][quote:d04109fc1a="Wampgirl"]To ja zakładam męski harem. Zawsze byłam wybredna i wymagająca. :twisted: |
A utrzymasz go?
[/quote:d04109fc1a]
Jak będą mieli jedna laskę na spółę to się prędzej czy później pozabijają. A Ona? Cóż, znowu zostanie sama :twisted:
| Kluczowe pytanie: chcesz sie umówić na randkę czy nie? |
Randki w ciemno to przereklamowana forma marnowania wolnego czasu :twisted:[/quote:d04109fc1a]
rozbit, poproś o zdjęcia na maila :lol: choć oczywiście nie będziesz miał nigdy pewności czy są prawdziwe :lol: a poza tym - do odważnych świat należy
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2009-06-11 11:15
żadnych malwersacji nie dokonuję - wysyłam jedynie prawdziwe zdjęcia
8)
ja dzięki Internetowi (ostatnio także głownie dzięki temu portalowi 8)) poznałam wielu ciekawych ludzi, nie mam na myśli tylko randek, lecz po prostu ogólnie także zdobywanie nowych znajomych, i jestem usatysfakcjonowana 8)
a biedny rozbit może po prostu źle trafił jeśli tak to serdecznie współczuję 
Dodano: 2009-06-11 12:08
Nie jest sztuką iść na 150 tys. randek. Sztuka jest iść na Tą jedną właściwą :wink:
Co do DP to oczywiście dzięki niemu grono moich znajomych się powiększyło co jest szczególnie miłe zważywszy, że po studiach moje całe koleżeństwo porozjeżdżało się po kraju :twisted:
A co do gg to ciężko mi się rozmawia z osobami których nie znam osobiście o czym Ty Vika powinnaś już wiedzieć 8)
forever alone immortal
Dodano: 2009-06-11 16:57
hmmm nie każdy ma łatwość nawiązywania nowych kontaktów i ja to rozumiem :wink: ale nie mam zamiaru siedzieć i czekać, aż coś samo do mnie przyjdzie...
Dodano: 2009-06-11 18:31
a na dodatek nie wiadomo co by :arrow: przyszło...:?: :D

Dodano: 2009-08-04 16:29
Ra coś tam Duke--> Co się tak fukasz mam rodzinę w Sędziszowie koło Kielc, bardzo mili ludzie.
Vika, po co ci ten tekst o seksie za kasę normalnie nie pisz już nic o tym twoim seksie, bo tu popadamy ze śmiechu aha i gratuluję wytrwałości w celibacie, 6 tygodni to rzeczywiście imponujący kawałek czasu :lol: :lol: :lol: